Expona SimpLay Klantenservice:


Hier vind je alle informatie omtrent onze diensten en producten. Staat je vraag er niet tussen, of heb je een speciaal verzoek? Maak dan eens gebruik van onze chat functie, of bel de hotline!

Veel gestelde vragen:


Allereerst het legsysteem, dat is een unieke vinding. De delen liggen los en zijn zó zwaar en zó flexibel dat ze gaan liggen als een magneet op ijzer. Rondom wordt de vloer pas aan de muur gesneden maar mede dankzij de antislip onderzijde is verschuiven onmogelijk. Daarnaast heeft Expona Simplay een topslijtlaag van maar liefst 0.7 mm wat de vloer nagenoeg onverwoestbaar maakt. Expona Simplay is in Duitsland goedgekeurd door de DIBt (Deutshes Intitut für Bautechnik) en dat maakt het pas echt bijzonder! Zie hier de rapportage

Jazeker, dat is erg gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een stanleymes. Je kunt zien hoe eenvoudig het is via deze video. Een ‘normale’ pvc vloer kun je niet zelf leggen. Met die vloeren is egaliseren altijd noodzakelijk omdat ze erg dun zijn en je elke oneffenheid er doorheen ziet. De stroken zijn meestal maar 2 mm dik en moeten daarom verlijmd worden, dit vereist wel enige ervaring.

Een Expona Simplay pvc vloer is onderhoudsvrij dankzij een speciale Simplay PUR coating bovenop de 0.7 mm topslijtlaag. Hierdoor is alleen schoonmaken voldoende. Zorg wel voor goede deurmatten want als er slijtage komt in de toekomst dan is zand meestal de oorzaak. Als er toch een deel beschadigd raakt kan deze snel en eenvoudig verwisseld worden.

De vloer voldoet aan de hoogste slijtagenorm met een toplaag van 0.7 mm waardoor de vloer nagenoeg onverwoestbaar is. De meeste pvc vloeren hebben 0.3 of 0.5 mm. Het is wel verstandig om de juiste viltdoppen aan te schaffen, deze vind u in de webshop.

Dat hangt natuurlijk af van de kwaliteit en het gebruik. De toplaag is hierin doorslaggevend. De meeste vloeren hebben een toplaagdikte van 0.3 mm voor licht gebruik zoals slaapkamers. De vloeren met een toplaagdikte van 0.5 mm zijn voor woonkamer gebruik. Expona Simplay heeft een toplaagdikte van maar liefst 0.7 mm en dat is een projectkwaliteit. U hoeft zich in elke situatie nooit geen zorgen te maken over de kwaliteit. Tevens heeft u een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar, ook als u de vloer zelf heeft gelegd.

In sommige appartementen is het volgens de regelementen een eis dat je als bewoner een vloer moet aanschaffen die minimaal 10DB geluidsreductie heeft. In appartementen met vloerverwarming hoef je niet aan deze eis te voldoen omdat de dekvloer al aan deze geluidsreductie voldoet. Heb je geen vloerverwarming en moet je als bewoner toch aan 10 dB geluidsreductie voldoen dan hebben wij de Redfloor ondervloer. Als u die onder de Expona Simplay vloer plaatst voorkomt u problemen want Expona Simplay heeft al een eigen geluidsreductie van 9 dB.

Ja, dat kan perfect want Expona Simplay heeft een hele lage Rc-waarde van 0.0226. Veel nieuwbouwwoningen worden voorzien van vloerverwarming omdat het zeer comfortabel is en gezonder. Ook laten veel mensen vloerverwarming infrezen in hun bestaande cementdekvloer.

Expona Simplay heeft een harde oftewel druk-vaste (dus geen tapijt) ondervloer nodig. De meeste Expona Simplay vloeren worden op de bestaande cement dekvloer gelegd. Die zijn normaal gesproken vlak genoeg voor Expona Simplay. Even goed stofzuigen en eventuele oneffenheden wegsteken en dan kan de vloer gelegd worden.

Pvc is de afkorting van polyvinylchloride en bestaat uit 43% aardolie en 57% zout. Pvc is oorspronkelijk hard en broos maar door een speciale bewerking is het soepel en sterk gemaakt en kan het uitstekend voor vloeren worden gebruikt. Pvc vloeren worden al heel lang gebruikt in de projectinrichting zoals in winkels en kantoren maar de kwaliteit werd steeds beter en de uitstraling werd steeds mooier, zodoende heeft het uiteindelijk zijn weg naar de consument gevonden. Expona Simplay is 100% recyclebaar en milieutechnisch verantwoord. Expona Simplay is in Duitsland goedgekeurd door de DIBt en dat wil wat zeggen! Zie hier de rapportage

Staat uw vraag er niet bij maak dan gebruik van de chat. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.

Bedrijfsgegevens:


Expona SimpLay Servicelijn: 085-0250070
Kantoor Simplaypvcvloeren.nl
Lover 102, 7623 PJ Borne
info@looselaypvcvloeren.nl
Rekeningnummer: NL22 KNAB 0280 3434 77
KvK nummer: 62449435 | BTW nummer: NL171733009B02

Herroepingsrecht:


“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@looselaypvcvloeren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”