Simpel eEn snel stalen aanvragen

Zo vraagt u gratis kleurstalen aan

Wilt u de kwaliteit van onze PVC vloeren zelf bij u thuis ervaren? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend de kleurstalen aan.  U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling kiezen en maximaal een van hetzelfde type.

/01

Kies het gewenste product

Kiest het product waarvan u stalen wilt ontvangen.

/02

KIES JE GRATIS KLEURSTAAL

U kunt heel simpel op de button ‘Gratis kleurstaal aanvragen’ klikken. 

/03

Klaar? Klik op bestellen

Als u klaar bent met het toevoegen van proefstalen kunt naar het bestel scherm.

Veilige PVC vloeren Rechtstreeks van de fabrikant Snel geleverd

Waar gaat uw interesse naar uit?

Uniek in Nederland is dat wij u voorzien van complete delen van de vloer. Op deze wijze kunt u optimaal ervaren waarom wij en onze klanten zo overtuigd zijn van deze pvc vloeren! Binnen twee werkdagen ontvang je vervolgens je pakketje. U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling aanvragen en maximaal een van hetzelfde type. 

Een vloer leggen met speels gemak

Wij hebben momenteel wel een hele bijzondere actie. U kunt nu geheel gratis kennis maken met de prachtige SimpLay pvc vloeren. Het enige dat u hoeft te doen is op deze pagina een keuze te maken van welke vloer u graag kleurstalen wil ontvangen. Uniek in Nederland is dat wij u voorzien van complete delen van de vloer. Op deze wijze kunt u optimaal ervaren waarom wij en onze klanten zo overtuigd zijn van deze pvc vloeren! Binnen twee werkdagen ontvangt u vervolgens uw pakketje. U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling aanvragen en maximaal een van hetzelfde type. Op deze site kunt u tevens terecht met al uw vragen omtrent SimpLay.