Simpel eEn snel stalen aanvragen

Zo vraagt u gratis kleurstalen aan

Wilt u de kwaliteit van onze PVC vloeren zelf bij u thuis ervaren? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend de kleurstalen aan.  U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling kiezen en maximaal een van hetzelfde type.

/01

Kies het gewenste product

Kiest het product waarvan u stalen wilt ontvangen.

/02

KIES JE GRATIS KLEURSTAAL

U kunt heel simpel op de button ‘Gratis kleurstaal aanvragen’ klikken. 

/03

Klaar? Klik op bestellen

Als u klaar bent met het toevoegen van proefstalen kunt naar het bestel scherm.

Veilige PVC vloeren Rechtstreeks van de fabrikant Snel geleverd

Waar gaat uw interesse naar uit?

Uniek in Nederland is dat wij u voorzien van complete delen van de vloer. Op deze wijze kunt u optimaal ervaren waarom wij en onze klanten zo overtuigd zijn van deze pvc vloeren! Binnen twee werkdagen ontvang je vervolgens je pakketje. U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling aanvragen en maximaal een van hetzelfde type. 

Een vloer leggen met speels gemak

Wij hebben momenteel wel een hele bijzondere actie. U kunt nu geheel gratis kennis maken met de prachtige SimpLay pvc vloeren. Het enige dat u hoeft te doen is op deze pagina een keuze te maken van welke vloer u graag kleurstalen wil ontvangen. Uniek in Nederland is dat wij u voorzien van complete delen van de vloer. Op deze wijze kunt u optimaal ervaren waarom wij en onze klanten zo overtuigd zijn van deze pvc vloeren! Binnen twee werkdagen ontvangt u vervolgens uw pakketje. U kunt maximaal drie kleurstalen per bestelling aanvragen en maximaal een van hetzelfde type. Op deze site kunt u tevens terecht met al uw vragen omtrent SimpLay.

 • Samengevat
 • Wat is SimpLay?
 • De voordelen
 • Gratis kleurstalen?
 • Loose Lay --> niet (laten) lijmen of klikken
 • 15 jaar garantie
 • Binnen 5 werkdagen geleverd
 • Tot 50% sneller leggen dan andere PVC vloeren
 • Geen ondervloer nodig
 • Vloerdelen zijn maarliefst 5mm dik, gewicht 8kg per m2
 • Een deel vervangen kan zeer eenvoudig
 • Topslijtlaag van 0.7mm
 • Gratis proefstalen

LooseLayPVCvloeren.nl is exclusief de online verkoper van de design PVC vloeren van Expona SimpLay.

LooseLayPVCvloeren.nl is sinds 2009 actief met SimpLay Loose Lay PVC vloeren. SimpLay is uitgegroeid tot de best verkochte Loose Lay PVC vloer van Nederland. De luxe uitstraling van onze designs maar vooral de top kwaliteit van onze vloeren hebben hier aan bijgedragen.

LooseLayPVCvloeren.nl verkoopt exclusief het SimpLay merk online in Nederland. We leveren rechtstreeks vanuit de fabriek binnen 5 werkdagen uw nieuwe vloer. Uniek zijn onze proefstalen, als enige uit de online PVC markt ontvangt u van ons complete planken of tegels om goed de kwaliteit van SimpLay te kunnen ervaren. 

Een SimpLay PVC vloer snij je eenvoudig met een stanleymes strak langs de wand wat verschuiven onmogelijk maakt. SimpLay PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen zonder extra ondervloeren want SimpLay kan rechtstreeks op de cement dekvloer of uw bestaande laminaatvloer. 

SimpLay is antibacterieel, vuilafstotend en geheel onderhoudsvrij. Daarnaast heeft SimpLay alle officiële keurmerken. 

Inderdaad! Wij geloven in onze vloeren en zijn ervan overtuigd dat u dat ook zult zijn. Daarom kunt u op deze pagina tot maximaal drie kleurstalen bestellen.

Wij leveren de kleurstalen in hele delen van de vloer zodat u de kwaliteit, look & feel optimaal thuis kunt ervaren. Daarnaast ontvangt u de prachtige SimpLay brochure waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen. Uiteraard staan wij vervolgens klaar voor al uw vragen!