tentusscher-stripe

GRATIS BROCHURE + PROEFSTAAL

Wij geloven in onze vloeren, u ook?

Bestel nu de gratis proefstaal + brochure

Wij hebben momenteel wel een hele bijzondere actie. Je kunt nu geheel gratis kennis maken met de prachtige SimpLay pvc vloeren. Je ontvangt daarbij de nieuwe brochure en een proefstaal in een kleur naar keuze. Het enige dat je hoeft te doen is op deze pagina een keuze maken uit de type SimpLay vloer en vervolgens je kleurkeuze te bepalen. Binnen twee werkdagen ontvang je vervolgens je pakketje. Op deze site kun je tevens terecht met al je vragen omtrent SimpLay.

SimpLay: niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!

Ervaar het gemak van SimpLay

SimpLay pvc vloeren plak je niet, klik je niet, SimpLay leg je gewoon neer! SimpLay is maar liefst 5 mm dik en weegt meer dan 8 kilo per m2. Door het hoge gewicht, de flexibiliteit en de antislip onderzijde ligt SimpLay zo perfect als een tapijttegel.

Bekijk ook eens het filmpje en kom er achter hoe makkelijk het leggen van een SimpLay vloer nu eigenlijk is. Heeft u ondertussen vragen? Maak dan gebruik van de online chat of 1 van de andere contactmogelijkheden.

De Unieke voordelen van SimpLay


  • Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen
  • Het snelst te leggen systeem op de markt – tot maar liefst 50% tijdbesparing
  • De vloerbedekking die eronder ligt, blijft intact
  • Eenvoudige vervangingvan individuele elementen
  • Hergebruikvan de producten
  • Minder voorbereidingvan ondergrond
  • Bijzonder stil
  • Hoog loopcomfort

Innovatie ten top


Wij bieden u met SimpLay pvc tegels en planken met een slijtlaag van 0,7 mm voor toepassing bij in vrijwel ieder project met een intensief en hoogfrequent gebruik. Leggen gaat geheel zonder lijm, zodat ook de uitstoot in de binnenlucht lager is. De productie met ftalaatvrije en biologische weekmakers zorgt voor meer veiligheid. Wat op de lange termijn zeker ook belangrijk is: de vloeren zijn makkelijk schoon te houden, voelen warm aan en zijn stil. Met SimpLay verbetert de akoestiek hoorbaar. Daarnaast bieden de elastische vloeren een hoog loopcomfort, ze ontzien de gewrichten en lopen heerlijk.

Bestel nu de gratis proefstaal + brochure

SimpLay in de praktijk

Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s die wij gemaakt hebben bij klanten die reeds gekozen hebben voor een SimpLay pvc vloer. En vergeet daarbij ook zeker niet gebruik te maken van onze unieke aktie om het gratis proef pakket in huis te halen! Voor vragen zijn wij beschikbaar via de diverse contactmogelijkheden op deze website.

Bestel nu de gratis proefstaal + brochure