WAAROM IS SIMPLAY DE NR. 1 PVC VLOER VAN NEDERLAND?

SimpLay pvc vloeren plak je niet, klik je niet, SimpLay leg je gewoon neer! SimpLay is maar liefst 5 mm dik en weegt meer dan 8 kilo per m2. Door het hoge gewicht, de flexibiliteit en de antislip onderzijde ligt SimpLay zo perfect als een tapijttegel.

Pvc vloeren van Simplay, leggen met speels gemak!

Een SimpLay pvc vloer snij je eenvoudig met een stanleymes strak langs de wand wat verschuiven onmogelijk maakt. SimpLay pvc vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen zonder egaliseren want SimpLay kan rechtstreeks op (bijv.) de cement dekvloer. En de  kwaliteit? Met zijn 0.7 mm topslijtlaag en alle officiële keurmerken mag u die vergelijken met alle overige pvc vloeren. Bestel een ‘gratis’ proefstaal en overtuig uzelf!

SimpLay is veel meer dan zomaar een vloer.

Onze vloeren zijn met de grootste zorg ontwikkeld. Zo bestaat SimpLay uit maar liefst 7 lagen. De vloer heeft een zeer goede geluiddemping en voelt heerlijk warm aan. Makkelijk leggen betekend bij SimpLay ook makkelijk vervangen. Is er een deel beschadigd? Dan legt u er in een handomdraai een nieuw deel in. SimpLay is altijd na te bestellen in onze shop, ook als het om een kleine oplage gaat van een paar vierkante meter. Zo heeft u een vloer waarvan u nog heel lang, heel veel plezier beleefd!

  1. simplaypvc-vloeren-1
  2. simplaypvc-vloeren-2
  1. simplaypvc-vloeren-3
  2. simplaypvc-vloeren-4
  1. simplaypvc-vloeren-5
  2. simplaypvc-vloeren-6

GROEN, UITZONDERLIJK DUURZAAM & ONDERHOUDSARM

Ook zeker het vermelden waard;  SimpLay pvc vloeren zijn 100% recyclebaar. Dat maakt SimpLay niet alleen de ‘groenste’ en meest gebruiksvriendelijke pvc vloer op Nederlandse bodem, maar ook de mooiste. Velen gingen u voor en omdat wij ook u willen overtuigen van deze unieke pvc vloer, kun u bij ons gratis proefstalen bestellen, tot wel zes stuks! Bekijk ze nu allemaal in onze webshop en laat uzelf overtuigen!

Bestel  gratis proefstalen