SimpLay PVC vloer en vloerverwarming? Dat gaat heel mooi samen

nielsNieuws0 Comments

U heeft een woning met vloerverwarming, heerlijk warm in de winter! Er zijn tegenwoordig zelfs diverse woningen met nieuwe installatietechnieken en vloerverkoeling.

Zowel vloerverwarming als vloerverkoeling gaat perfect in combinatie met een SimpLay PVC vloer. PVC houdt de warmte vast, zodat het altijd lekker warm blijft. Kortom, wilt u een pvc vloer en vloerverwarming? Dan maakt u een prima keuze.

U wilt natuurlijk met uw vloerverwarming en zo optimaal mogelijk rendement nastreven. Hoe hoger dit rendement, hoe lager uw energiefactuur. PVC met vloerverwarming geleid de warmte optimaal waardoor de warmte veel efficienter in de vloer wordt opgenomen.

Alle SimpLay vloeren hebben een hele lage Rc waarde van 0.0226 en is daarmee zo mooi geschikt voor vloerverwarming. Prettige bijkomstigheid is dat SimpLay prachtige designs in hout of steenstructuur heeft wat uw ruimte helemaal af maakt.

SimpLay heeft alleen een egale ondergrond nodig. Vloerverwarming in uw cementdekvloer is dus al voldoende om daarover de Simplay vloerdelen simpel te leggen. En dat tot 50% sneller dan lijm of klik PVC.

Voordelen van een SimpLay PVC vloer met vloerverwarming:

  • Snelheid: de ruimte is door de goede warmtegeleiding snel verwarmd
  • Energiebesparing
  • Optimaal rendement
  • Geen radiatoren: met uw SimpLay PVC vloer en vloerverwarming bespaart u ruimte in uw woning van radiatoren
  • Geen ondervloer: u kunt SimpLay Loose-lay PVC zo op de egale ondervloer leggen
pvc vloer en vloerverwarming
Vloerverwarming
pvc vloer vloerverwarming
SimpLay Natural Ash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *