Thermen Busloo en Simplay PVC vloeren een uitstekende match.

SimpLayShowcase0 Comments


Alweer enige tijd geleden mochten wij een prachtige vloer opleveren bij Thermen Bussloo (nouja, eigenlijk heel veel vloeren). Bij thermen Busloo draait alles om rust en sfeer. Kwaliteit, luxe en hygiënisch zijn enkele speerpunten waar de inrichting van alle ruimtes aan moet voldoen. Een SimpLay pvc vloer geeft invulling aan alle eisen, bij de thermen is men dan ook razend enthousiast over onze vloeren.

De vloeren zijn geluid dempend, hebben een warme uitstraling en kunnen perfect tegen vocht. Zon en warmte hebben geen invloed op de vloer en daarnaast zijn ze krasbestendig.

Een vloer die alle uitdagingen van een wellness centrum met hotel faciliteiten aan kan is natuurlijk ook de perfecte vloer voor thuis. Simplay is bij uitstek de zelf leg pvc vloer van Nederland , wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit en bieden daarom maar liefst 15 jaar garantie op onze vloeren.

Wilt u zichzelf overtuigen vraag dan gratis onze proefstalen aan via deze site.
Wij bedanken De Thermen Busloo voor deze geweldige opdracht en wensen hun jarenlang plezier met het geweldige resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *