Waarom beton een MEGA-trend is?

nielsNieuws0 Comments

Wist je dat beton wordt beschouwd als marmer uit de 21e eeuw? Waarom dit zo is en hoe u uw kamers met onze “Concrete” PVC vloeren zo mooi kunt maken leest u in het volgende blog.

Of het nu in bars, restaurants, winkels of hotels is: als het interieur er bijzonder chique uitziet, werken puristen of stedenbouwkundigen, architecten en ontwerpers met beton.
De grijstinten en levendige oppervlakken zijn harmonieus met zowel hout als kleuren. En het feitelijk ruwe materiaal oogt licht en modern.

Ondertussen is alles, van het keukenblad tot aan de gootsteen, gemaakt van beton. Geen wonder dat sommige ontwerpers het hebben over het “marmer” van de 21e eeuw. Het gebruik van betonlook PVC vloeren is ook effectief in particuliere woningen en appartementen, omdat de kamers een fraaie elegante loftsfeer krijgen.
In onze betonlook collectie treft u een groot aantal aantrekkelijke variaties op het onderwerp beton. En dat in de allerhoogste kwaliteit loose-lay vloer van SimpLay. De beste betonlook PVC vloer leg je namelijk gewoon zelf door het gewicht en de structuur gaan onze betonlook tegels en planken geen kant op.

Bijzonder aantrekkelijk is de combinatie van sierstructuren met de authentieke betonnen decors. SimpLay betonlooks zijn verkrijgbaar in fijnverdeelde, soms zelfs donkerdere tinten grijs, zodat de juiste vloer voor elk kleurconcept wordt gevonden. We hebben hierin een assortiment aan PVC tegels in de maten 60x60cm en ook de grote 90x90cm. Dit in een aantal kleuren Concrete zoals Cold Grey Concrete en Light Grey Concrete.

Naast PVC tegels hebben we ook Concrete tinten in onze planken met maatvoering 18x122cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *