Welkom in onze Showroom

SimpLayNieuws1 Comment

Vanaf  26 november 2015 is onze showroom aan de Vonderstraat 40 in Enter geopend.

Na een intensieve periode, om ons hoogwaardige assortiment in een rustige ambiance en sfeervolle  omgeving te presenteren, zijn wij bijzonder trots op het uiteindelijke resultaat.

Sinds 1993 verzorgen wij met veel plezier, kennis en kunde de vloeren voor zowel  privé – als zakelijke klanten, wij hebben daarbij de trends en nieuwe mogelijkheden nauwlettend in de gaten gehouden. Inmiddels hebben wij ruime ervaring met o.a. houten vloeren, pvc vloeren, tapijt en allerhande specialistische vloeren. Deze worden door ons niet alleen geadviseerd maar ook zeer vakkundig gelegd en indien nodig onderhouden.

SimpLay vervult haar diensten onder de vlag van Vloerbeter. U kunt daarom ook eens een kijkje nemen op de website van Vloerbeter.nl

Het uitgebreide assortiment, de vele mogelijkheden zowel in materiaal als combinaties van materialen verdienen een fraaie presentatie. Dat is ons gelukt in de toonzaal in Enter, waar u in alle rust onder het genot van een kopje koffie de verschillende vloeren kunt bekijken in kleur en kwaliteit. Een specialist van Vloerbeter heeft antwoord op al uw vragen en dient u graag van advies.

Wij werken uitsluitend op afspraak. 

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00

Dinsdag 09:00 – 17:00

Woensdag 09:00 – 17:00

Donderdag 09:00 – 17:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zaterdag

11:00 – 16:00

Graag tot ziens in Enter!

Betere foto’s van onze toonzaal zullen z.s.m. volgen.

toonzaal-enter1 toonzaal-enter2 toonzaal-enter3 toonzaal-enter4 toonzaal-enter5

One Comment on “Welkom in onze Showroom”

  1. Hallo Marco en Team,

    Wat een geweldige en mooie locatie. Wij wensen jullie heel veel succes met SimpLay, een top product dat wij iedereen zeer warm aan kunnen bevelen.

    Tim & Margot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *